Apparaten en accessoires
Gazellehoorns
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 stuks
Ingrediënten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tempé
48 godz.
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Pizzadeeg
1 godz.
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Batbout met kaas
30 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Avocadosap met dadels
5 min